Söta och knapriga så jag tycker inte det behöver glass, de är goda att äta så med.
Ingredienser:
150g smör
2 dl fiber havregryn
1/2dl vispgrädde
1/2dl ljus sirap
2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
50g vit kvalitets choklad Jolla Choklad & Dessert
Gör så här:
1.Sätt ugnen på 200grader.Smält smöret och blanda det med havregryn,socker,vispgrädde och
sirap i en bunke.
2.Blanda vetemjöl med bakpulver och vänd ner det i smeten.
3.Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper med hjälp av två teskedar.Lämna cirka
1 decimeter mellan klickarna eftersom de flyter ut till stora flarn.
4.Grädda flarnen gyllene i mitten av ugnen i cirka 4-6minuter.
5.Smält vit choklad i mikron eller via vattenbad,och har du en decopen så blir de fint ringlat annars
går det lika bra med en tesked.Låt de stelna i kylen och sedan kan dessa avnjutas.
Kram

Åå fy fasiken vad gott! Du anar inte hur länge jag gått & vart sugen på havreflarn & du gjorde ju inte så att jag blev mindre sugen direkt!!! =D
SvaraRaderaGott med havreflarn, åt det mycket som liten men än idag är det riktigt smarrigt!
SvaraRaderaSer så gott ut och chokladen är pricken på i:et!
SvaraRaderaJa, blåbär är också himla gott! ;)
SvaraRaderaBakakuten-Åh va bra,de är inte så svåra och göra så kanske dags och baka dessa.perfekta och ha i skafferiet.
SvaraRaderaAmy`s piece of cake-a ja köpte alltid då jag var yngre med choklad som var favoriter då.Men nu köper jag aldrig något färdigt.
Hovkonditorn-visst är de,allt med choklad blir ju så mycket godare
Goda frestelser-Verkligen