18 jan. 2012

Ett paket från ÅsöNi kanske alla vet om att mina drömmar är att bli konditor, då jag älskar att baka och skulle älska att jobba som det.Nu finns det många företag som är specicerade för konditorer och kockar och Åsö är ett av dessa.En av mina favoriter och finns mycket saker jag skulle vilja ha och de var snälla och frågade vad jag ville ha.Jag valde Felichin choklad som är kvalitets choklad och är från Schweiz,chokladform så jag kan gjuta praliner och även dopp set.Så klart ska jag testa och göra mina egna praliner,så ni kommer få se det snart.
Om ni klickar här kommer ni till Åsö hemsida där ni kan hitta recept som olika konditorer bjuder på
och så klart hittar man en massa inspiration där också.
Tack så mycket Åsö


Kram

9 kommentarer:

 1. Vad kul att du fått paket från underbara Åsö. Dem använder vi ofta då vi gjuter praliner för glatta livet här hemma :-) .De är hur trevliga som helst och har jätte bra service. Vi har inhandlat en del nya pralinformar av dem nyligen. Som företag får vi ju årligen deras kataloger och håller med att det finns såååå mycket man bara vill ha där. Lycka till med pralinerna, ser fram emot att få se godsakerna :-) .

  Kram/Anna

  SvaraRadera
 2. Anna-A super kul verkligen,ja vet de har väldigt bra service och Jonas är för go.Såg ju han på kista mässan och efter de fick vi kontakt.A ja med ser den varje år då brorsan äger cafè och beställer mycket därifrån.Tack så mycket.

  SvaraRadera
 3. Åh ska bli kul att se pralinerna sedan, vad gott! Ska kolla in deras sida också. :-) Kram Carro

  SvaraRadera
 4. Vad roligt! Men du har inte funderat på att utbilda dej till konditor? Borde ju vara lätt som en plätt för dej :)

  SvaraRadera
 5. Bullmamman-A jag älskar verkligen det,känns som juldagen för mig.
  Carro-A det ska bli spännande ,a gör det :D
  Ingrid-Visst är det.Jo jag har sökt i 2 år,och aldrig kommit in och 2011 så tog de bort bageri &konditor dvs vuxenutbildning som skulle vara i Linköping,och då jag har familj så kan jag inte flytta för ett år för att gå den utbildning.så de är lite knas,men självklart vill jag bli konditor,men just nu känns de som det inte kommer bli.får hoppas på ett mirakel snart.Tack gumman,snällt sagt

  SvaraRadera
 6. Nej det är klart, då kan man ju inte flytta bara sådär! Jag hoppas att utbildningen kommer tillbaka och att din dröm uppfylls! :) kram på dej

  SvaraRadera
 7. Ingrid-Nä lite svårt faktiskt.Hoppas jag med.tusen tack.
  Kramiz tillbaks

  SvaraRadera
 8. Men va kul! Jag började göra egna praliner får någon vecka sedan, och dom har blivit populära, har börjat ta emot beställningar t.o.m! Mycket rolkigt, hoppas vi får se några praliner här snart med. Kul med inspiration :)

  SvaraRadera