22 aug. 2011

Mini Tårtor

Här kommer några av de mini tårtor som jag gjorde.Det blev totalt 12stycken,några blev uppätna innan vi började med den riktiga provsmakningen.
Tårtfyllningar bestod av: Marshmallow chokladmousse,blåbärsmousse,hallonmousse,dumlefluff,mjölkchokladfluff,bananmousse.Tårtbotten var vaniljanslag.Vissa av tårtfyllningarna hade vi prövat tidigare.Godaste enligt alla som prövade var hallonmousse.Jag föll också för bananmousse & mjölkchokladfluff.
Dumlefluff hamnade på sista plats,då de blev lite för sötsliskigt.
Recept på tårtfyllningarna hittar ni på fliken:Tårtfyllningar
Nu är det bara att ni testar vad ni tycker om.Vissa gillar då de är mer fruktigt,och andra mer åt chokladhållet.Vad gillar du mest.Har du någon favorit tårtfyllning?Kram

5 kommentarer:

  1. Kakmonsterna-Jag blev inte nöjd alls,sockerpastan som jag använde var för dålig och gick sönder hela tiden så till slut blev de ojämna kanter och ja hål på vissa.

    SvaraRadera
  2. Erika-Tackar :D men la inte så mycket energi på dem då de var testtårtor bara.

    SvaraRadera
  3. Jätte goda tårtor för alla som älskar allt frunk frukt till choklad, min favorit måste jag säga är hallonmousen och vaniljmous jammiiiiiiiii men alla andra smakerna var oxå goda go sist ..du måste testa mango o jordgubbsmuse hm kan bli en hit de me

    SvaraRadera