1 juli 2011

Hallon/Jordgubbsglass med vit choklad

Glass äter vi väldigt ofta här hos oss,ett perfekt sätt att svalka sig på och samtidigt är det så gott.Hallon och vit choklad passar verkligen ihop,och varje gång jag gör hallonglass så kan jag inte låta bli och lägga vit choklad i.Det blir ju så gott.
Om du vill göra hallonglass så är det bara att följa receptet på vanlig vaniljglass.
Det man får lägga till extra är att man ska koka upp hallonen och sedan tillsätta marsanpulver,ni vet de som gör så de blir vaniljsås.Jag skivade även färska jordgubbar och tillsatte med de rårörda hallon.Så då blir det rårörda hallon/jordgubbar som jag tillsätter i glassen och vita chokladpellets.Vill man kan man förstärka smaken med hallonessens,vilket jag gjorde.Blir inget annat än succè då.Och de är ju super enkelt.
Hoppas ni prövar på.

4 kommentarer:

 1. Yum vad gott!! Och supersmaskigt med choklad i, det är alltid gott!! Tack för tipset om stansarna, det ska jag helt klart pröva nästa gång! Har ju slitit mitt hår med pilljobbet att få ut bokstäverna och det har varit väldigt enerverande när man får göra om det hundra gånger. Äntligen någon som ger en ett bra tips, stor tack!! Ha en riktigt härlig kväll :)

  SvaraRadera
 2. Så tokgott, hallon och vit choklad i glass är himla gott

  SvaraRadera
 3. Caroline-Det var så lite.Du kommer märka nästa gång du kommer stansa så kommer de gå betydligt lättare och du får behålla håret på huvudet*ler*
  Mm jag kan lova att de var himmelskt gott.
  Cupcakesfluffan-A verkligen.En kombination som aldrig kan gå fel.löööve it

  SvaraRadera