16 mars 2011

Jan Hedh Chokladbok

Jag var med en tävling som man kunde vinna Jan Hedhs bok,och tog så klart en chans.Att jag sedan skulle vinna trodde jag inte.Blev så glad då jag fick ett mail där det stod att jag var vinnaren.Hemma hos mig har jag några böcker,vill ha mer.Första boken
av Jan Hedh som jag kommer få.
Jan Hedh är den man får inspiration av i hop med Leila Lindholm.
Jan Hedh har bakat kakor i 45 år och ska man lära sig av någon så är det av mästaren man vill bli lärd av.Jag önskar jag skulle kunna gå en kurs med han.
Tävlingen hittade jag hos Johan och Anna,och vill du få inspiration så är det en jätte fin sida med massa tips och recept.
http://www.martinstartochchokladverkstad.blogspot.com//

5 kommentarer:

 1. Nämen vad roligt att du vann, grattis! :) Den kommer du ha jättemycket nytta av, och jag ser fram emot att få beundra resultatet :)

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket ingrid.Absolut det tror jag också,ska bli kul att få den boken,längtar redan till att bläddra igenom den.självklart kommer jag bjuda på massor av recept från boken.

  SvaraRadera
 3. Grattis än en gång. Boken är på väg till dig
  :-), snart ska vi lägga ner bloggen för att koncentrera oss på våran hemsida. Men vi kommer att ha en dagbok på hemsidan så kika gärna:
  www.martinstartochchokladverkstad.se
  eller för att kika in på min alldeles egna vardagsblogg: www.livetskavaragott.blogspot.com

  kram och lycka till med bloggen/ Anna

  SvaraRadera
 4. Lycka till med boken skulle det stå :-) ! Och med bloggen också för den delen, ser att du har mycket på gång och läste ju att du skulle studera. Jag kommer nog att kika in här ofta, har lagt dig i min blogglista på min egna blogg.

  /Anna

  SvaraRadera
 5. Tack Anna.det värmer jätte mycket.Absolut,har mycket på gång & snart blir min son 2 år i april,och dessutom tänkte jag börja praktisera på ett bageri.Detta tycker jag är kul,och förhoppningsvis lär jag mig jätte mycket.
  Vad roligt att du lägger till mig på din blogglista,jag ska absolut göra detsamma.

  SvaraRadera