25 juni 2010

Caster



Ingredienser:
2 msk Custard powder
6 msk socker
7 dl mjölk
1 msk maizena
1msk kakao
Garnering:
kokos
Gör så här:
1. Lägg alla ingredienserna i en kastrull,som inte har lätt för att bränna sig i
botten.
2. Man börjar med att hälla över i kastrullen 7dlmjölk,2msk custard
powder, 6msk socker,1 1/2 msk maizena och 1 msk kakao.
3. Det ska röras om med en handvisp, sen på plattan. 3. Det måste röras om hela tiden,annars finns det risk att det bränns vid.
4.När den börjar tjockna,sänk värmen på plattan,och när den har fått
konsistensen som pudding,då är den färdig.
5. Man ska ha förberett en form på 28x30cm,och lagt kex så det täcker
formen.sedan är det bara och ta en slickepott och lägga över puddingen
på kexen.och över puddingen ska man lägga ett till lager kex.
6. Sen gör man samma sats som innan,men nu utan kakaon,och gör samma
procedur som innan.
7.Och sedan är det bara att strö över kokos.
8.Det som är viktigt är att låta den kallna i rumstemperatur och sedan då den
kallnat ställa in den i kylskåpet 24tim.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar