Pannacotta är ett säkert kort och jordgubbspannacotta har jag t.om fyllt i tårta som blev en succè och de som är så bra är att det går utmärkt och förbereda innan och ha i kylskåpet tills de ska avnjutas.
Jag ville piffa upp pannacottan och även förstärka dess smak av jordgubbar med jordgubbspegel
och tyckte de blev klockrent och de blev ju fint resultat.Sen tog ja chokladrulle som ja delade och voila så kom detta till.
Ingredienser:
2st gelatinblad
0.5 vaniljstång
2.5dl vispgrädde
0.5dl strösocker
250g jordgubbar
Jordgubbsspegel:
125g jordgubbar
Gör så här:
1.Lägg gelatinbladen i blöt ca 10minuter.
2.Koka grädde,sockret och vaniljstång som du skrapar ut fröna och även stången.
3.Ta bort från värmen och tillsätt gelatinbladen och rör om så det inte blir klumpar.
4.Mixa jordgubbarna till en slät purè och blanda ner.Ta bort vaniljstången och häll i form eller
i din tårta.
5.Jordgubbspegel:
Kram

Du har inte skrivit hur man gör jordgubbsspegeln!,?
SvaraRadera