Denna efterätt tycker jag passar till både jul och nyår.
Jag har fyllt min glassbomb med hallonsorbet.
Hade jag en brännare så skulle jag nog gjort som Leilas glassbomb med hallonmaräng över och bränna.
Men detta blev också fint,och inte bara det utan riktigt, riktigt gott.Jag valde att tillsätta 2 msk kaffe,
200g mörk choklad istället för kakao och 1 vaniljstång istället för vaniljsocker och bytte ut florsocker mot
vanligt strösocker.
Detta recept kommer från Arla där ni kan hitta en massa recept,och finns en speciell flik för
nyårsmat/efterrätter.Jag stod nog och dreglade en stund,fanns massa gotte saker jag skulle vilja göra,men så fall jag för glassbomben.
Klicka här om du vill komma till Nyårsmat för att få inspiration
och här hittar du receptet på denna goda Glassbomb
Kram
Hej, dem bakverken du har i din header, med massa olika kakor, vad är det för kakor? :) svara till
SvaraRaderaannabakar.blogg.se
:)
Gud va gott det låter man blir ju suupersugen
SvaraRaderaVad gott! Letar nyårsdesserter för fullt!
SvaraRaderaOj oj oj, maffig men ack så god dessert!
SvaraRaderaOj oj oj, maffig men ack så god dessert!
SvaraRaderaGud så fint det blev och så god den ser ut :-) .
SvaraRaderaSmaskigt, perfekt till nyår.
Kram.
Ser kanon god ut! Kramkram denna torsdag!!
SvaraRaderaSå tjusig! Hoppas du har en fin julhelg!
SvaraRaderausch sista bilden ser ut som något helt annat...
SvaraRaderaåh jäklar vad gott!
SvaraRaderaKakmonsterna-a de är supergott.
SvaraRaderaAmy`s piece of cake-Visst är den.
Anna-a verkligen,men den stelnade aldrig och var väldans svårt och få ut den,fick använda mig av varmt vatten runt om skålen.
Vardaxlyx-Tack,den var supergod.
Hanna-Tack söta.Japp helt underbart
Anonym-Jag ser bara att de är glass och sorbet,vad du ser vette sjutton.
Karin-a yummi