8 okt. 2011

Jag har blivit nominerad

I dag då jag läste min mejl så fick jag en överaskning,ni skulle se min reaktion.Ni skulle nog börja skratta,a munnen öppnades,tappade nog hakan.
Supersöta Anna http://www.tartochchokladverkstan.blogspot.com
har nominerat mig
till Matbloggpriset 2011.Jag vet att jag inte kommer vinna,men hon gjorde början av dagen helt
underbar.
Här är liten snutt av det mejlet
"Vi har nominerat dig till matbloggspriset 2011 :-) , tycker du förtjänar att vara med eftersom
du har en sådan genuin bakblogg och den känns så personlig mot vissa andra bloggar man besöker. Ibland kan man tyvärr få intrycket av att människor tävlar om vem som har bäst blogg, flest besökare och finast inlägg men din blogg känns hemma på något sätt (less is perfect :-)) ".

Tack Anna & Johan,ni är för goa.Tack så jättemycket.Betyder väldigt mycket för mig.
Om ni vill rösta på någon blogg som ni tycker förtjänar en nominering så är det bara att klicka här http://www.matbloggspriset.se och vill ni rösta på mig så skulle jag
bli jätteglad.

Kram

4 kommentarer:

 1. Grattis!! Det var en riktigt fin nominering du fick! Och den stämmer verkligen! =)

  SvaraRadera
 2. Klara-åh tack gumman.snällt sagt :D

  SvaraRadera
 3. Och Grattis till 100000 besökare!! Vad roligt! Det måste kännas jättehäftigt att så många vill läsa ens blogg, och speciellt med tanke på att du har fått många besökare på kort tid =)
  Simone, var exakt hittar jag äkta vaniljpulver?? Jag letar och letar, men alla affärer jag letar på har bara vaniljsocker... Var köper du din?

  SvaraRadera
 4. Klara-Tack gumman.a superkul verkligen.
  Jag blir sponsrad,men innan så köpte jag på ica kvantum,och på coop i skarphagen har jag också sett.kostar mellan 30-37kr beror på vart du köper den.icas är nog billigast.

  SvaraRadera