30 sep. 2011

Cake pops(ice cream)

Cake pops har tagit världen med storm,man ser dem överallt.Och de kanske är för att dem just är lätta att göra och goda.Barnen älskar dem,lägger man en pinne så tror de att de är klubba och springer fort in i köket.Det gör min son.Älskar dessa då man kan göra så mycket med dem och i olika design.
Med pinne utan,dekorera med ett snöre runt om och lyxa till med ringlad choklad.Finns många sätt.
Ett jag la märke till på bagerimässan var att de hade gjort med glass i smakerna,jordgubb,pistach och choklad.Så därför försökte jag också göra det,inte var det lätt.glass smälter väldigt fort
och med varm choklad ännu mer.Men så här blev dem.blev jättegoda och smakade som glass man köper i butikerna.
Det man behöver är valfri glass,som man försöker göra runda och doppar i smält choklad.
Och in i frysen,och sedan har man sin egna ice cream cake pops
Mina blev inte de finaste,så här såg de ut på bagerimässan,men de är ju också proffs och får hjälp med maskiner.






Kram

1 kommentar:

  1. Hej jag heter Joanna och är 23 år och när jag var 14 år fick jag diagosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att folk ska få mer inblick och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funkionshinder har även massa roliga tävlingar på gångså besök gärna min blogg:)
    Kram:)

    SvaraRadera