31 aug. 2011

Tack till dig Tårta

Jag gjorde en tårta tillägnad till min man,och skrev därför Tack i guld.För han är värd guld för mig och ville visa tacksamhet för allt han gör.I bland tar man det för givet,så ibland är det bra att stanna upp och kolla vad du har framför dig och kanske krama om extra mycket och säga hur mycket du älskar den personen.Det går att visa på väldigt många sätt,bl.a baka något hemlagat.Finns det något bättre än det?
Jag gjorde en tårta med blåbärsmousse och vaniljmousse,maräng vaniljsmörkräm och täckt med choklad mmmf,text gjorde jag av flowerpaste och rosorna i mmf.Inte de lättaste att göra med mmf.
Maken gav toppbetyg och blev 2 bitar direkt.7 kommentarer:

 1. Så fin tårta. :-), jätte gulligt att visa sin uppskattning med en liten godsak. Det borde man göra oftare :-). Kombinationen av fyllningar låter såååå gott och det färgerna blev superfina.

  /Anna

  SvaraRadera
 2. Anna-Tack så mycket.Visst är de en fin tanke.
  mm håller med dig,lätt att man glömmer bort.
  a blåbär och vanilj går hand i hand,supergott verkligen.

  SvaraRadera
 3. Kakmonsterna-Tack så mycket,glad ja blir

  SvaraRadera
 4. Mums vad gott!

  Vad gäller din kommentar om Ginuwine på min blogg, GUD VAD HÄFTIGT! Jag blev aningens avundsjuk när jag läste vad du varit med om hihi. Vad skoj!

  SvaraRadera
 5. Det är sant det du skriver! Ibalnd tar man saker bara för givet..
  Din man blev nog superglad? :)

  SvaraRadera
 6. Ingrid-a blåbär och vanilj är jätte jätte gott
  heheheh..a de var tider,vi var verkligen grymma på att shaka loss.de lönade sig,vi fick stå i rampljuset i några minuter.Nåt jag aldrig glömmer.
  Bullmamma-Ja tyvärr händer det,så ta tag i dina nära och ge dom lite extra kärlek.
  Han är så van att få godsaker.

  SvaraRadera