4 maj 2011

Smartaste Tårtspade

Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade paket,men det var värt väntan.
Nu har jag också en av de smarta tårtspadar.Nu blir det rättvist för alla då vi har bjudning,speciellt då jag brukar göra för stora bitar,för mig är en normal bit nog 2bitar i vanliga fall.Så jag kommer älska den här tårtspaden,och kommer förenkla det hela som annars är en stress moment.
För er som kanske inte sett den här tårtspaden så kan jag säga att det är en Magisso,Maria Kivijärvi är designern bakom denna smarta uppfinning.Den här skönheten finns i 5 olika färger,svart,limegrön,lila,vit och rostfri. Den rostfria har vunnit Red Dot award 2010.Den vart min favorit,så klassisk fin.Vill du själv kolla in alla färger och sortiment så är det bara att klicka här http://www.magisso.com/sv//
Nu har jag fått nöjet att få en magisso i färgen lila och jag är så glad.Dessutom fick jag Disktrashållare med magnetfäste.Nu lär jag nog alltid veta vart disktrasan håller hus,den brukar rymma här hos oss.
Vill du ta dig en titt och se hur den här tårtspaden fungerar så finns det en video som du hittar på hemsidan.
Tack så mycket Christine.

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Hur funkade tårtspade? Var det lätt eller svårt att skära!?
  Tack för svaret!

  SvaraRadera
 2. Vi invigde den här tårtspaden i helgen som var,och om du funderar på att köpa så skulle jag lagt på lite extra pengar och köpa den rostfria,då den är hårdare än dessa modeller som är av plast och som gick bra i första biten,men sedan gick det inte alls så lätt,så efter några bitars kämpande fick vi till slut ta en kniv.

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Ok vad bra att du är ärlig. Jag har tänkt att köpa den rostfira/silvriga variant till min bröllop. Tårtspade är inte som en vanlig, traditionell bröllopstårtspade och det känns häftigt. Har du kanske någon annan tips på en lite annorlunda tårtspade?
  Förresten vart kan man köpa tårtspade?

  Agnes

  SvaraRadera
 4. Jag tycker den vore jättefin till bröllop.den rostfria ser så lyxig ut.Gå in på www.magisso.com så finns det en video där du kan se hur man ska använda den.Du kan köpa den i
  www.houseofhedda.com för 425:-.
  Dem plastiga varianter finns på clas ohlson,bagaren och kocken.
  Jag har en tårtspade som ser ut som högklackad skor.Den tycker jag är cool och får mycket uppmärksamhet.Annars tycker jag jättelånga svärd är så fina och romantiskt att hålla bägge två och skära tårtan.Vi hade det på mitt bröllop.

  SvaraRadera