23 maj 2011

Barbie Tårta

Det här är min allra första barbie tårta,och den blev jag super nöjd med.Det var verkligen inte svårt,men lite pilligt får jag erkänna.
Alva hade två kalas,och jag fick bestämma bägge tårtorna och fyllning vilket är jättekul men ändå svårt.De här kalaset var jag själv på,och tårtan var riktigt god.Fyllde den med hallonmousse+färska hallon över och vaniljmousse.Dekorerade med sockerpasta,och gumpaste i texten.
Tårtbrickan kommer från underbara http://www.siluett.se//

8 kommentarer:

 1. Jen-Tackar så mycket,blir så glad då jag får så fina kommentarer :D

  SvaraRadera
 2. Super fin barbie tårta, härliga färger du använt. Har inte än försökt mig på att göra en sådan fastän jag har två tjejer här hemma :-) , hoppas få göra en sådan någon gång och att den då blir lika fin som din :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin! rena drömmen för en unga tjejer kan ja tänka!

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket för alla fina kommentarer,blir så rörd.Ja om jag hade fått en sådan då jag var liten skulle jag blivit jätte glad.Alva som fick den här tårtan blev jätteglad.

  SvaraRadera
 5. Hej igen!
  Jag har svarat dig ang. rosensockret på min blogg, men svarar här med, är ju lättare för dig så =) Rosensockret har jag fått i present, men jag vet att de finns att köpa i Trollhättans Ekobutik, men borde finnas på fler ställen, ifall du inte är ifrån Trollhättan. Men jag vet faktiskt inte om de finns i fler smaker.

  Ha de så bra!

  SvaraRadera
 6. Jättefin!
  Har du tagit bort möjligheten att kommentera nyare inlägg? Alla dina inlägg efter det här kan jag inte kommentera.

  SvaraRadera