Jag har letat efter ett recept på päronmousse,och hittade ett hos bakglädje,och det tänkte jag att det måste prövas på,och nu har jag använt på tårtan som ska avnjutas i morgon,men självklart har jag smakat på fyllningen innan.Och den är riktig god,somrig och med smak av piggelin glass.Räcker till ett lager.
Ingredienser:
1,5 dl Kiviks päronkräm
2 msk marsanpulver
2 dl vispgrädde
10 droppar päronessens
2 konserverade päronhalvor
(grön pastafärg eller karamellfärg)
Gör så här:
1.Blanda päronkrämen med marsanpulver.Lägg i päronessens och finhackade bitar av
konserverade päron,eller om du vill mixa dem.
2.Färga eventuellt med lite grön pastafärg eller karamellfärg. Vänd ner i vispad
grädde.Det behövs inte läggas in i kylskåpet,tyckte moussen blev krämig utan,
och går att bre på tårtan direkt.
Visst är den god. :-)
SvaraRaderaEn av mina favoriter.