23 mars 2011

Det kallar jag bra ServiceJag måste bara tipsa om ett ställe som är värt sina besök.Jag pratar om maries hobby corner.WOW säger jag bara,en söt liten butik.Och inte nog med det så fick jag toppen service och sånt uppskattas och då går man definitivt tillbaks.
Jag beställde i Måndags och fick hem paketet på tisdag.Min son fyller snart år,så det var perfekt att jag fick paketet hem så fort.Jag köpte dessa underbara bokstäver som kommer pryda mina barntårtor framöver.Även blev de pärlbård som jag kommer få använda snart på en hello kitty tårta.
Sedan blev de en tårtkam,perfekt då man vill göra tårtan lite finare,kan tänka mig att det skulle passa morotskaka,red velvet.Så mycket lyxigare utseende på en liten slant.
Sist men inte minst så blev det utstickare,och de kommer jag testa att använda som lock till cupcakes med någon sockerpasta över och sedan kanske dekorera med nån ros.
Detta blev vad jag köpte hos www.marieshiobbycorner.se.http://www.marieshobbycorner.se//
Rekommenderar verkligen denna sida,och marie är super snäll.

2 kommentarer:

  1. Låter ju toppen! Då blir man glad, när man slipper krångel och det går fort och smärtfritt! ;)

    SvaraRadera
  2. Absolut.sånt uppskattar jag speciellt då jag vet att jag kommer stressa igenom hela hans kalas.Och underlättar då man har produkterna hemma,så man kan börja förbereda med sockerpasta mm.
    så mycket att göra,men det blir nog värt det då jag får se han le mot mig.

    SvaraRadera