29 dec. 2011

Godaste Kakan

Det här är inte vilken som helst pepparkaka,utan den är supergod.Leila Lindholms som står för detta recept.Denna tog jag med mig till kyrkan i Söndags och prästen fick gotta i sig just denna.Vill du ha receptet klicka på länken Mjuk pepparkaka
Tårtbrickan kommer från Siluett

Kram

7 kommentarer:

 1. Leilas recept är toppen! Så fin den blev i rosformen!

  SvaraRadera
 2. Linda-håller med dig,leila är grym på de hon gör.
  a visst blev den,älskar den formen verkligen

  SvaraRadera
 3. Ser jätte god ut och en sådan form kom till mig idag på posten, helt oväntat från min stora tjejs gudfar, vi fick en sen julklapp av honom full av godis och grejer till både barnen och oss. Jag blev jätte glad,ser fram emot att använda formen snart :-)

  God fortsättning på dig och hoppas ni får en underbar nyår.
  /Anna

  SvaraRadera
 4. Amy`s piece of cake-a ett måste pröva på
  Anna-Tack gumman,åh den är verkligen underbar form,älskar nordic ware bakformar,de är rejäla formar och blir ett perfekt resultat.Kan tänka mig de,själv vann jag min form.Detsamma till dig,hälsa Johan och barnen.

  SvaraRadera
 5. Det är alltid gott med mjuk pepparkaka. Jag tycker det är så roligt med olika bakformar tyvärr har jag inte så många roliga själv...:(

  SvaraRadera
 6. Tina-a de kan jag äta året runt.Jag har faktiskt inte heller så många formar,den här är den finaste jag har,resten har jag köpt från Öb, vunnit eller fått.

  SvaraRadera