25 okt. 2011

Ett paket till mig

Detta paket fick jag för nån vecka sedan och blev jätteglad.Har faktiskt velat ha en bakplatta jätte länge,då
det underlättar då man ska kavla ut sockerpastan.Jag brukade innan ta en vanlig tråd och mäta på det sättet och kavla direkt på bordet som ibland fastnar på, men så underbart med denna platta då jag slipper det.
Dessutom fick jag en bakform på 11cm i diameter.Den är perfekt för en portion bit,och  tårtbotten blev 6cm hög,men då utan fyllning. Och då jag använt masterclass bakform,så kan jag starkt rekommendera dem.Riktigt bra kvalitetJätte tack till Annelie & Carina  på köketcetera som skickade mig detta
.


Älskar deras webshop då det finns väldigt fina och praktiska produkter så som den kända butter boxen.Ett måste i allas hem.Kostar endast 69:-.
Så ta dig en titt så  märker du att du nog vill ha väldigt mycket då man ser deras webshop.


Kram

5 kommentarer:

 1. Den där smörbyttan var ju hur smart som helst! En sådan måste jag helt klart beställa!
  En liten fråga om kavelplattan; är den hård? Jag har nämligen en som är mjuk och den rullar upp sig hela tiden vilket leder till massiva irritationsutbrott från min sida. Jag behöver ha en ny men vill ha en som är stadig och inte rullar upp sig.
  Smart med en sådan mindre form! Ska ta mig en rejäl titt på deras sida :D

  Och du vännen; jag råkade deleta din senaste kommentar på bloggen, vilket INTE var meningen!!!! Jag tryckte på fel knapp på min Iphone (vilken jag ibland sköter bloggen med) och det försvann. Ville bara att du skulle veta att det inte var meningen. Jag hann se vad du skrev dock, tack söta du :D! Kram!

  SvaraRadera
 2. Caroline-a den har varit i många tidningar,och slutsåld på de flesta håll.a älskar deras sida,där kan man sitta en bra stund för att hinna gå igenom allt :D
  Nä kavelplattan som jag har är av hårdplast,så
  tror inte att den rullar i hop sig för de låter ju inte så kul
  Ingen fara att du råka ta bort de,meddelande var ju ändå till dig och så länge du såg det så är jag nöjd.

  SvaraRadera
 3. Då ska jag skicka efter en sådan kavelplatta :D. Det är ju ett måste när man bakar hela tiden. Kan säga att kavelplattorna av mjukplast inte är något att ha överhuvudtaget, de håller aldrig formen och kasar bara omkring på bordet. Omöjligt att kavla på dem.
  Jättebra tips alla du har lagt ut :D

  SvaraRadera
 4. Caroline-nä usch de låter inte kul alls.a gör det,hoppas du blir nöjd med ditt köp.:)
  tack,vill ge till mina vänner det bästa.
  allt för att underlätta vardagen.
  Nathalie-visst är den,inga kladdiga och smöriga händer och mindre disk,helt perfekt

  SvaraRadera