26 apr. 2011

Vinst:Glassmaskin Obh Nordica


(Bild lånad från www.obhnordica.se
Obh Nordica har gett ut många glassmaskiner till deras samarbetspartner,och även haft utlottning.Jag blev en lycklig vinnare och fick veta det på påskafton.Så snart kommer jag få hem en sån här.Jag har velat ha en glassmaskin nu 1år,dock inte haft råd att köpa så det blev ren lycka då jag vann den här.Och dessutom kan man äta ur glassmaskins skålen,hur smidigt är inte det.Längtar tills jag får hem den.
Vad skulle ni då göra för glass?Så många ideèr i huvudet,har gjort nog tiotal olika semifreddo men snart dags för glass och det passar utmärkt nu när det blivit så varmt och skönt.Sitta på balkongen och njuta med en glasskål är inte helt fel.
Om ni själva funderar på att köpa en sådan här glassmaskin så kostar den 595:-.
Den här tävlingen hittade jag hos www.cheeky.nu som är en underbar mammablogg,jag tycker också ni ska rösta på hennes blogg.

3 kommentarer:

 1. Nämen vad skoj, stort grattis till dej! :) Jag är ju ett riktigt chokladmonster, så jag skulle velat testa choklad, chokladsås och kanel. Kanel är ju så gott, och det skulle nog funka med choklad :) Ska bli spännande att se vad du hittar på!

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket.Jag älskar också choklad,och gjort många varianter då semifreddo,och de är riktigt gott och går utan glassmaskin.A de var en härlig mix,och de skulle nog bli jättegott.
  Har du vägarna förbi Norrköping så får du gärna hämta en påse med brownie choklad,som man kan använda som strössel eller göra cake pops.
  Absolut,kommer börja samma dag jag får glassmaskinen.

  SvaraRadera
 3. GRATTIS! Nu på påsk gjorde jag ägglikörglass, med egen ägglikör som blev över från pralintillverkningen annars så älskar jag choklad och kommer snart att göra chokladglass. Jordgubb och vaniljglass är något jag också ska försöka mig på. Älskar glass i stora lass men laktosfri så klart :-) !

  SvaraRadera