9 mars 2011

Tårtfyllning:Rårörda Hallon


Det här receptet är superlätt att göra,och såg detta hos Linda Runn.Har definitivt använt i både tårtor och cupcakes.Den här fyllningen är lite sur och passar perfekt med t.ex mjölkchokladganache,glasscreme eller vad du vill ha till.Jag har fyllt cupcakes med rårröda hallon och lagt i en halv dumlekola.Man kan göra mycket med denna goda syrliga & fräsch fyllningen.Här får ni receptet

Ingredienser
100g Hallon
1-1,5msk socker
2-3msk Marsanpulver

Gör så här:
1.Ta fram dina frysta hallon och lägg i en kastrull och lägg i lite vatten,typ 0.5dl.
2.Låt koka så hallonen blir mjuka,efter det tillsätter du marsanpulvret och rör om,
och nu är det klart att spackla din tårta eller fylla dina cupcakes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar