Här bjuds det på en somrig dessert i vinter rusket.Personligen så gillar ja värme hellre än kyla och därför brukar jag vilja göra somriga desserter för att drömma mig bort.
Den här pannacottan blev syrlig men ändå frisk.Skulle bli nog godare med rårörda hallon på toppen.
2 portioner
Ingredienser:
2dl grädde
0.5dl gelèsocker
0.5tsk äkta vanilj
2 passionfrukter
Gör så här:
1.Häll grädde,socker,vanilj i en kastrull.Gröpa ur passionsfrukterna och tillsätt i blandningen.
2.Låt de koka i nån minut,sen är den klar och färdig att hällas upp i glas för att sen få stå och gotta till
sig i kylen i 3-4timmar.Vill du inte ha kärnor så är det bara sila bort dem innan du häller i glasen.
Kram
Fräscht och det är skönt att drömma sig bort!
SvaraRaderamen hjälp va gott!!!
SvaraRaderaSer jätte gott ut!! Passionsfrukt är väldigt gott i desserter :)
SvaraRaderaEn frisk och god pannacotta. Hallon hade nog passat bra till!!
SvaraRaderaMmm, det låter verkligen gott, tror jag måste testa det :)
SvaraRaderaDen här smaken passar mig ypperligt:)
SvaraRaderaSå gott med passionsfruktssmak och somrigt. Man får drömma sig bort! =)
SvaraRaderaHär hemma blev det också pannacotta;)
SvaraRaderaHa en fin kväll
Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se
Alltid lika gott!
SvaraRaderaVisst är det härligt hur man kan förflytta sej med hjälp av maten! Här längtar vi också efter värmen och solen:)
SvaraRaderaPassionsfrukt är nog det godaste jag vet som topping på panna cotta! Kram!
SvaraRaderaHej vilken fin blogg du har. Tänkte bara säga att jag just nu har en liten tävling om där man kan vinna att bli dagens blogg. Om du vill vara med så tveka inte att kika in min sida redan idag.
SvaraRaderaemma http://chokladhallon.blogspot.se/2013/01/veckans-blogg.html
Fräscht och gott! Jag har toppat vaniljpannacotta med passionsfrukt och tyckt att det gett en frisk smak. Silat bort lite av kärnorna och låtit några vara kvar. Kanske kunde vara något? :-)
SvaraRadera