3 nov. 2011

Godaste Chokladbollarna

Jag var sugen på chokladbollar,och gu de är lika goda som de man köper om inte ännu godare,enligt mig själv.Dem gick åt väldigt fort.Istället för att strö dem med kokos så gjorde jag choklad strössel av pärlsocker.


Ingredienser:
140g havregryn
110 g smör
40 g socker
20g kakao(Valhrona)
100g vit sirap
0.5tsk vaniljsocker
Gör så här:
1.Blanda i hop allt tillsammans.Ställ i kylskåpet ca 10minuter så blir det lättare att rulla sedan.
2.Sedan kan du rulla dom i kokos eller pärlsocker.

Kram

6 kommentarer:

  1. Chokladbolla är verkligen just en sån sak som man kan bli så fasansfullt sugen på... ibland så smeten nästan inte räcker till att rullas:)

    SvaraRadera
  2. Pärlsocker blir ju finfint istället för kokos, mumsigt!

    SvaraRadera
  3. muuummms :D

    In och prova om turen är med dig i min nya tävling, såg att du deltar i den andra :)

    SvaraRadera
  4. Trodde först det var nötter på (vilket säkert också hade varit gott), men snygg färg på sockret :) Chokladbullar går ju alltid hem annars :D

    SvaraRadera
  5. Mårtenssons kök-Ja det är tur att det går snabbt att göra,så man kan stilla suget efter några bollar
    Amy`s piece of cake-a och mycket godare med choklad.
    Endenise-verkligen mums.har gjort det nu :D
    Emma-Ja dessa är knapriga och goda,och lite sötare än nötter men allt som fäster kan man använda.
    Tack

    SvaraRadera
  6. De såg extra lyxiga ut med choklad pärlsockret på :)!

    SvaraRadera