tag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post693016218591433736..comments2023-11-17T16:04:50.773+01:00Comments on Sweet Passion: Bästa tårtbotten receptetSweet Passionhttp://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-37575491387746794202012-08-30T22:32:28.436+02:002012-08-30T22:32:28.436+02:00Jag lyckades få till de till 3 lagom tjocka delar,...Jag lyckades få till de till 3 lagom tjocka delar,men mer än så tror ja inte för då lär de gå sönder.<br />ja men klart du ska testa,superbra tårtbotten.<br />Sweet Passionhttps://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-53082623592588418262012-08-30T19:45:13.822+02:002012-08-30T19:45:13.822+02:00Hej! Hur många lager får man med detta recept? Vil...Hej! Hur många lager får man med detta recept? Vill gärna testa (verkar suveränt) men vill ha tre delad tårtbotten :)Jarzzelhttps://www.blogger.com/profile/04103606918758706084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-88930720520620523212012-07-15T16:22:17.839+02:002012-07-15T16:22:17.839+02:00ja precis.åh va kul,hoppas du gillar receptetja precis.åh va kul,hoppas du gillar receptetSweet Passionhttps://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-73595099600048525542012-07-15T16:15:39.092+02:002012-07-15T16:15:39.092+02:00vispar man sockret och smöret med elvisp i 10 min?...vispar man sockret och smöret med elvisp i 10 min? testar nu :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-82149814268827820972012-03-19T17:33:34.276+01:002012-03-19T17:33:34.276+01:00Karins corners-Håller med,lite lyxigare variant oc...Karins corners-Håller med,lite lyxigare variant och så mycket godare,ingen torr tårtbotten här inte.va kul att de blev nöjda.Sweet Passionhttps://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-73427348259369540852012-03-19T17:13:32.416+01:002012-03-19T17:13:32.416+01:00Jag testade denna botten i förra veckan på en tårt...Jag testade denna botten i förra veckan på en tårta. Tyvärr var det inte jag som skulle äta den men jag kände på både doft och konsistens att botten blev grym. De som åt tårtan intygade detta :). Kommer definitivt att använda mig av detta istället för tre lika i fortsättningen. Jag har lite tårtbotten recept att testa nu snart och domen kommer på bloggen :)Karins Cornershttp://karinscorners.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-24049782195221275412011-09-11T21:10:28.287+02:002011-09-11T21:10:28.287+02:00Gunilla-Absolut jag tar mig en titt just nu.
Kul a...Gunilla-Absolut jag tar mig en titt just nu.<br />Kul att du hittade min sida.Sweet Passionhttps://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-79822218892287038062011-09-11T20:58:41.398+02:002011-09-11T20:58:41.398+02:00Hej
Så kul att se att mitt recept sprids ut blan...Hej <br /><br />Så kul att se att mitt recept sprids ut bland alla bakglada! Det är absolut ett jättebra recept som jag varmt rekommenderar. Vill ni se hela reportaget med recepten till hela tårtan så kan ni kika på min hemsida; http://www.gunillawall.se/nyhetsklipp.htm<br /><br />Hälsningar<br />Gunilla WallGunilla Wallhttp://www.gunillawall.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-35612444701134968682011-08-28T15:44:48.645+02:002011-08-28T15:44:48.645+02:00Klara-Vad skönt och höra att du uppskattar det.All...Klara-Vad skönt och höra att du uppskattar det.Allt för mina läsare och vänner så klart :D<br />Kakmonsterna-Jag delar med mig alla mina recept,även de som ska vara hemliga och hållas inom familjen.Alla förtjänar att äta och njuta av de bästa.<br />Bullmammman-Trixet är att man ska vispa jättelänge med socker och ägg blandningen.ska bli så vit som möjlig,och om de inte beror på de,så har du nog för lite bakpulver eller om du öppnar spisen för snabbt.Pröva det här receptet,kanske funkar bättre för dig också.<br />Caroline-Visst blir det så.a vem vet,de kanske är det.Ingen aning,a det verkar så.smör gör allt saftigt.Inga problem,ni ska också få njuta av de goda som finns här i livet.<br />Jag såg tävlingen,har faktiskt inget kakfat här hemma,så de skulle ja ha bra användning för.<br />Tack underbara ni som skriver kommentarer till mig,löve ya all<br />Kram på erSweet Passionhttps://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-11739783111906546802011-08-27T23:38:31.558+02:002011-08-27T23:38:31.558+02:00Det måste jag testa. Håller med dig om det där med...Det måste jag testa. Håller med dig om det där med tre lika delar. Tycker också att den blir torr på toppen. Det receptet du har där låter lite som Victoria Spunge som engelsmännen använder. Det kanske är bättre med ett smörbaserat recept. Ska testa det du har lagt ut nästa gång!! Vad bra att du lagt storlekarna också :D. Tack för så många bra recept vännen! Hoppas du har en trevlig helg och att du har fått vila och haft det skönt :). Kram!<br /><br />PS, ny tävling på bloggen, fint kakfat från B`skafferi ligger i potten :DCaroline Dourénhttps://www.blogger.com/profile/02535238982818108920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-25590115400566475802011-08-27T20:18:35.869+02:002011-08-27T20:18:35.869+02:00Kanske man skulle testa, jag brukar med göra lika ...Kanske man skulle testa, jag brukar med göra lika delar men mina sista har blivit jätte små, vet inte vad jag gjort för fel..?Bullmammanhttp://bullmammasara.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-4962342464680605192011-08-27T18:30:24.566+02:002011-08-27T18:30:24.566+02:00Good!:)
Skitbra att du skriver receptet!<3Good!:)<br />Skitbra att du skriver receptet!<3Kakmonstrethttps://www.blogger.com/profile/08457604056062259457noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-50601700280128171412011-08-27T14:41:14.066+02:002011-08-27T14:41:14.066+02:00Gud vad bra att du har skrivit exakt hur mycket av...Gud vad bra att du har skrivit exakt hur mycket av varje beroende på storlek på formen!! Underlättar jättemycket! :)Klaranoreply@blogger.com