tag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post3502502900560644159..comments2023-11-17T16:04:50.773+01:00Comments on Sweet Passion: MinimunkarSweet Passionhttp://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-34383134861167420372011-02-04T23:20:05.124+01:002011-02-04T23:20:05.124+01:00Tack snälla! Vi får se hur det går!
Tänkte bara ta...Tack snälla! Vi får se hur det går!<br />Tänkte bara tala om att jag bakade den där mascarpone cheese-caken som jag frågade dig om, jättegod! kramKlaranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-14050424277008596662011-02-04T19:07:40.638+01:002011-02-04T19:07:40.638+01:00Hej klara.stansa menar jag då att jag tar ett vanl...Hej klara.stansa menar jag då att jag tar ett vanligt drickglas som jag trycker ner på degen,det är så jag formar mina munkar,och sedan tar jag en äppelutkärnare och trycker hål i mitten.<br />jag har en termometer,men jag använder inte ens den utan jag kollar på oljan,du kan testa en<br />munk och se,och får den färg för fort så är det bara att sänka spisen och sedan kör man på igen.Man lyckas alltid bränna någon munk i början,men de är bara att fortsätta.Jag använde en 3liters kastrull,tyckte de var lagom,då fick jag i 4 munkar i varje omgång.Nä du kommer inte göra fel,men om du blir osäker kan du ringa mig så ger jag dig beskrivning steg för steg.<br />0735913850 kan du nå mig på<br />önskar dig lycka till<br />KramSweet Passionhttps://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-84005345916482064562011-02-04T17:45:31.341+01:002011-02-04T17:45:31.341+01:00Mmmm det ser jättegott ut..
Men en fråga bara, v...Mmmm det ser jättegott ut.. <br />Men en fråga bara, vad menas med att stansa med utstickare?<br />Och hur vet man när oljan är uppe i 170 grader? Gör man det i en stor kastrull?<br />måste absolut göra dessa, men vill inte stå där mitt uppe i allt och göra fel =)Klaranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-53327489490253121232011-02-04T12:50:23.114+01:002011-02-04T12:50:23.114+01:00Åh, jag älskar munkar. Dock kommer jag nog aldrig ...Åh, jag älskar munkar. Dock kommer jag nog aldrig att göra egna för jag avskyr varma saker... så varm frityrolja går bort.<br />Men jag njuter gärna av dina bilder. :-)Erika - Bakglädjehttps://www.blogger.com/profile/02758973582598278092noreply@blogger.com