tag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post3266925691898112109..comments2023-11-17T16:04:50.773+01:00Comments on Sweet Passion: VaniljmousseSweet Passionhttp://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-49947883402989128362018-01-09T16:01:26.543+01:002018-01-09T16:01:26.543+01:00Stelnar den och blir riktigt stadig till följande ...Stelnar den och blir riktigt stadig till följande dag? :) Har någon gång gjort glasskräm och följande dag har den varit så lös i tårtan att det buktat ut från tårtan :(...fast den varit krämig och stadig när den lades i tårtan. <br />// DianaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-76396655484830828822013-02-15T17:10:01.399+01:002013-02-15T17:10:01.399+01:00a den blir fast då den får gotta till sig i kylen....a den blir fast då den får gotta till sig i kylen.Jag brukar lägga folie runt bakformen och sen lägger ja botten och sen fyllning osv så kan inte fyllningen rinna ut utan blir fast och bra.Går lika bra och ha den i kylen tills den blir fast och fin och sen fylla tårtan.Lycka till<br />Simone<br />Sweet Passionhttps://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-58736995818989503882013-02-15T16:50:53.928+01:002013-02-15T16:50:53.928+01:00Har precis gjort den här men den blev väldigt lös ...Har precis gjort den här men den blev väldigt lös så den står just nu i kylen. Vågar inte spackla tårtan när moussen är så rinnig. Eller ska man det? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-13293755978823343992011-05-20T11:17:29.605+02:002011-05-20T11:17:29.605+02:00Det ska jag absolut göra :)Det ska jag absolut göra :)anna - min kakburkhttp://minkakburk.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-4448520451202390192011-05-19T21:34:28.138+02:002011-05-19T21:34:28.138+02:00A den blev så himla god.Du måste testa nån gång.A den blev så himla god.Du måste testa nån gång.Sweet Passionhttps://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3001665850025109459.post-9404858109510350432011-05-19T20:09:43.285+02:002011-05-19T20:09:43.285+02:00Det lät riktigt gott!
Kan tänka mig den blir lite ...Det lät riktigt gott!<br />Kan tänka mig den blir lite "friskare" i och med crème fraichen..!anna - min kakburkhttp://minkakburk.wordpress.comnoreply@blogger.com